Béres Jenő

Nevem: Béres Jenő
Betegségem: Sclerosis Multiplex
Állapotom: életvitelszerűen kerekesszékben, csak a bal kezem mozog

Nálam először 1992-ben jelentkeztek a Sclerosis Multiplex betegség első jelei. Sajnos a leépülés folyamatosan érintette a végtagjaimat és a mozgásomat.

2013-tól már elektromos kerekesszékbe kényszerültem, mert nem vagyok képes az önálló helyváltoztatásra. Ahogy a bemutatkozó videóban is látható, jelenleg már csak a bal kezemet tudom használni. A mindennapi élethez elengedhetetlen természetes szükségleteimet is csak sajnos segítséggel tudom megoldani, pl. öltözködés, tisztálkodás, wc-használat, étkezés, mosás stb.

A nyugdíjam 100 ezer Ft alatt van, ehhez jön még a fogyatékossági támogatás összege, mely 25.825 Ft.

A mindennapi életemhez nélkülözhetetlen alapvető segítséget a hét munkanapjain különböző segélyszervezetektől kijáró házigondozóktól megkapom, de a hétvégén sajnos nincs biztosítva senki. Ehhez nekem kellene valakit megfizetni, amit havi 50.000 Ft plusz bevételből meg tudnék oldani. Ehhez, vagy ennek egy részéhez kérem az olvasó segítségét.

Előre is köszönöm, üdvözlettel: Béres Jenő

Mentor: Schmöltz Margit

On-line segítség

Az alábbi űrlap segítségével on-line tudsz segítséget nyújtani. A támogatás bankkártyás fizetés formájában valósul meg a Simplepay rendszerén keresztül.

Támogatás összege*


Ft

Elfogadom az adattovábbítási nyilatkozatot

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező