Alapítvány támogatása

On-line segítség

Az alábbi űrlap segítségével on-line tudsz segítséget nyújtani. A támogatás bankkártyás fizetés formájában valósul meg a Simplepay rendszerén keresztül.

Támogatás összege*


Ft

Elfogadom az adattovábbítási nyilatkozatot

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Közvetlenül az alapítvány bankszámlájára utalt támogatásokat munkatársaink a leginkább rászorulóknak juttatják el. A rászorultsági státuszt az alapítvány dolgozói közösen döntik el.

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy az alapítvány számlájára érkezett utalások szigorú szabályok szerint használhatók fel, kizárólag számla ellenében. Minden bevétel és kiadás az éves beszámolónkban kötelezően szerepel, így azt bárki megtekintheti, mert felrakjuk az ÁTLÁTHATÓSÁG menüpont alá.

Szintén kiemeljük, hogy az alapítványunknak kizárólag önkéntesek dolgoznak, munkabért senkinek sem számolunk el, mindent ingyenesen végzünk.  

A fentiek alapján kérjük a kedves olvasót, hogy lehetőségeihez mérten támogassa a munkánkkal, működésünkkel kapcsolatos kiadásainkat.

Szívesen vesszük a természetbeni támogatásokat is, mint pl. még működőképes IT eszközök, nyomtatópapír, nyomtatópatron, laminálógép és fólia, esetleg raktárhelység gyógyászati segédeszköz adományok tárolására, mint pl. kerekesszékek, járókeretek, fürdetési segédeszközök, stb.

Köszönettel:

Oltalmazó Kezek Segítségnyújtó Alapítvány