Ifj. Iharosi János

Ifj. Iharosi János vagyok, Dorogon az esztergomi út 42. alatt lakom. Súlyos gerincsérv és krónikus túlsúlyproblémák miatt 1995-től vagyok leszázalékolt mozgássérült és rokkantnyugdíjas. Ezek mellett magasvérnyomástól, cukorbetegségtől és szívelégtelenségtől szenvedek.

A ház, amiben lakom nagyon rossz állapotban van. Legfontosabb a fürdőszoba felújítása lenne, mert a fával fűthető vízbojler tűztere és füstcsöve szétégett, így melegvizem sincs. A wc-nél nincs vízbekötés, így le kell önteni.

A lakásom akadálymentesítésére felvehetnék 300 ezer Ft támogatást, de a vállalkozók szerint ennyi nem elég, legalább a duplájába kerülne csak a fürdőszoba felújítása.

Ezen kívül a krónikus túlsúlybetegségem miatt olyan többszörösen XXXXL-es ruhákra is szükségem lenne, ami egy 250 kg-os embernek megfelelő lehet. Más természetbeni adományoknak is nagyon örülnék, ami a mindennapi élethez szükséges, pl. tartós élelmiszer, használt de működőképes számítógép, stb.

Előre is köszönöm, ha valaki támogatólag gondol rám, maradok tisztelettel:

Ifj. Iharosi János

On-line segítség

Az alábbi űrlap segítségével on-line tudsz segítséget nyújtani. A támogatás bankkártyás fizetés formájában valósul meg a Simplepay rendszerén keresztül.

Támogatás összege*


Ft

Elfogadom az adattovábbítási nyilatkozatot

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező